banner_startpagina
logo_decoLN
0Startpagina

Persoonlijke achtergrond:
Oorspronkelijk afkomstig van Humbeek, maar voornamelijk in Zemst gewoond, ging Lydia Nys acht jaar geleden de liefde achterna richting Kalfort, een deelgemeente van Puurs (Antwerpen). Samen met de man van haar leven kocht ze een huis en renoveerde het tot een mooie woning met atelier.

Al bij de eerste ontmoeting maak je meteen kennis met de echte Lydia: spontaan, goedlachs en oprecht. Je zou haar bij momenten een echt ‘taterwater’ kunnen noemen, maar ook haar luisterend oor heeft ze altijd bij.
Ze heeft een groot inlevings-vermogen en een brede interesse. Vooral kunst, cultuur en reizen houden haar bezig, al heeft ze voor dat laatste helaas niet meer zoveel tijd.
In de plaats daarvan maakt ze dan maar minireisjes met de fiets of gastronomische tripjes naar de betere restaurants. Lydia houdt immers van lekker eten en een goed glaasje wijn, waarover ze telkens meer kennis probeert op te doen. Even graag dat ze zich door een vakkundige kok in de watten laat leggen, staat Lydia zelf achter de kookpotten.
Een barbecue op het zonovergoten terras in het gezelschap van familie of vrienden is voor haar helemaal het summum. Een gezelligheidsdier dus!
Bovendien spreekt ze vlot vier talen, dus niemand is echt veilig voor deze sympathieke babbelkous.

Lydia's troeven:
Eerlijkheid is dus alvast een belangrijk ingrediënt in de samenwerking met Lydia. Maar een betrouwbare decoratrice heeft nog wel meer goeie eigenschappen. Zo is feeling voor stijl- en kleurencombinaties een must en productkennis uiteraard onontbeerlijk.
Door het bezoeken van gerenommeerde interieurbeurzen in binnen- en buitenland blijft Lydia op de hoogte van alle nieuwigheden op het vlak van trends, kleuren, materialen en technieken. Maar daarnaast heeft ze ook oog voor de vaste waarden die intussen hun sporen al meer dan verdiend hebben. Dit alles mixt Lydia probleemloos met creatieve ideeën en een goed ruimtelijk inzicht om tot originele voorstellen te komen.
Ze is technisch sterk onderlegd en zeer handig, zodat elke plaatsing feilloos verloopt. Dankzij haar oog voor detail wordt alles tot in de puntjes afgewerkt.
Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder een flinke dosis flexibiliteit, wat kan worden samengevat als een onberispelijke service.

Persbericht Countryside 2009: Freelance journaliste Grete Flies

0Wie ben ik?

0Raamdecoratie

0Wooninrichting

0Maatwerk

0Nieuwsflash

0Promoties

0Contactinfo

0Links