banner_startpagina
logo_decoLN
0Startpagina
Produkten: overgordijnen - Japanse paneelgordijnen - Roman blinds - glasgordijnen - verticale lamellen - rolgordijnen - shutters - verticale lamellen - rails (zowel manueel als elektrisch bediend)

De gordijnen in

Overgordijnen, shutters, lamellen, doeken, roman blinds, panelen,… Bij Lydia Nys laat je je met plezier de gordijnen in jagen! Wat betreft raamdecoratie staat ze immers bekend voor kleuren, keuzes en kwaliteit. „Een gordijn is wel méér dan een doek dat je voor het raam schuift om ‘binnen’ te zitten”, zegt ze. „Stoffen als linnen, zijde, katoen of een samenstelling ervan geven sfeer aan je woning. Wanneer raamdecoratie perfect is afgestemd op het behang, de verf, het meubilair en de verlichting, creëer je een harmonieus kleurenspel dat je huis bakken uitstraling geeft.” Dankzij gordijnen blijft dat bovendien niet tussen je vier muren hangen, maar breng je het interieur naar buiten: je laat toevallige voorbijgangers immers een glimp opvangen van hoe stijlvol het er vanbinnen uitziet. Of je gaat voor panelen, gordijnen, shutters of lamellen, die keuze hangt af van de stijl van je woning, het budget, je eigen smaak en de functie die je aan raamdecoratie wil geven.

Klant is koning.
Zowel grote als kleine projecten doet Lydia met heel veel enthousiasme. Vanaf het advies over het opmeten tot de plaatsing, ze volgt alles persoonlijk op. Van begint tot einde werkt ze met opperste concentratie en van A tot Z doet ze alles zelf. Alles zal altijd gebeuren volgens de vraag en de smaak van de klant. Eerlijkheid vind ik hierin erg belangrijk. Zo zal ik het altijd zeggen als ik geen goed oog heb ik iemands zeer gewaagde kleurencombinatie. Met goeie argumenten zal ik dat ook staven. Maar omgekeerd verwacht ik ook van de klant dat hij eerlijk durft te bekennen dat hij niet helemaal achter een suggestie kan staan of dat hij het toch liever anders heeft. Bij gelijk welk project hou ik maar één doel voor ogen: de klant tevreden stellen.”

Persbericht Countryside 2009: freelance journaliste Grete Flies

 

0Wie ben ik?

0Raamdecoratie

0Wooninrichting

0Maatwerk

0Nieuwsflash

0Promoties

0Contactinfo

0Links