banner_startpagina
logo_decoLN
0Startpagina

http://www.maisonbertine.com/

Zoekt u de ideale plaats om te ontspannen en tot rust te komen, of om een romantisch weekend door te brengen? Dan is maison d’hôtes bertine uw bestemming. Wij verwelkomen u in het nederlands, frans en engels.

Maison d’hôtes bertine  baadt in een eigentijdse zen-sfeer. U vindt ons in het hart van de Provence Verte, tussen de Côte-d’Azur en het Parc Naturel Régional du Verdon, tussen Aix en Provence en Saint-Tropez. Dankzij de zuidelijke ligging hebt u een prachtig zicht op La Montagne de la Sainte Baume, La Montagne Sainte-Victoire en de Mont Aurélien.
Maison d’hôtes bertine  nodigt u uit om tot rust te komen in een luxueuze, ontspannen omgeving. Geniet van het hedendaagse comfort tussen traditionele materialen, en dompel u onder in de authentieke gastvrijheid, die deze streek zo kenmerkt

Maison bertine
Maison d’hôtes de charme
Quartier les Sares
83170 TOURVES
Tel : 00 33 (4) 94 78 88 46
Gsm : 00 33 (6) 25 43 44 64
Uw gastvrouw en gastheer : Bertine en Richard
Web : www.maisonbertine.com
e-mail : info@maisonbertine.com


http://www.peterdeclercq.be

Peter De Clercq is een van de weinige chefs die het grillen werkelijk onder de knie hebben. Het werd de specialiteit van zijn restaurant Elckerlijc in Maldegem. Met sprekend gemak temt hij de vlammen tot een rode kolengloed en slaagt hij er steeds weer in perfect gegrild vlees en vis te serveren. En dat bovendien nog eens op een buitengewoon creatieve manier. Zijn geheim: kennis van zaken en goede producten.

http://www.lepave.be


0Wie ben ik?

0Raamdecoratie

0Wooninrichting

0Maatwerk

0Nieuwsflash

0Promoties

0Contactinfo

0Links